Friday, December 31, 2010

Selamat tahun Baru 2011!!!!!!!!


Selamat tahun baru 2011 semua,tahun 2010 kita tinggalkan dengan seribu satu kenangan yang diharapkan indah2 belaka ,

Sekali lagi kita diberi kesempatan untuk masuk ketahun baru Syukur Ya Allah kau panjangkan umur ku,

Namun sekiranya kita tidak menggunakan kesempatan yang Allah bagi ini amat2lah rugi,


Orang yang penuh cita2 dan berusaha bersungguh untuk berjaya pada tahun lepas sudah pasti sedang menuai hasilnya,



kepuasan selepas berusaha




Don't be like this!!!!!!!

Tetapi bagi yang hidup hanya sekadar memenuhi keperluan hidup tanpa mahu berfikiran kehadapan sedikit untuk sama2 berjuang untuk masa depan yang lebih cemerlang pastinya menjadi pemerhati bagi yang meraih kejayaan yang manis setelah mencuba dan berusaha.





Testimoni













Anda hanya perlu pakai secara disiplin yang betul.......


Memakai Premium Beautiful 1 Jam akan membakar 900 Kalori
Berjoging 30 minit hanya akan membakar 350 Kalori sahaja


so buat pilihan yang bijak

Wednesday, December 29, 2010

harga

Harga Premium Beautiful
-Harga mengikut saiz


CARA PEMBAYARAN
1.CASH
2.CREDIT CARD
3.INSTALLMENT

MENTOR

About... my Mentor...

Orang kata kalau nak Berjaya mesti berguru dgn mentor yang Berjaya.....

Perkenalkan Mentor KC ni......



Glamour selalu keluar majalah,tengok gambar majalah personal money bersama dengan jutawan2 lain,Irfan Khairi pun ada u...

BERSAMA..Super2 CDM.....



CDM ASIHA DAN CDM AZILAWATI

Thursday, December 23, 2010

Balik dari Johor

Ahamdullillah berjaya juga misi ke Johor......

Sempat jumpa dan personal touch rakan kongsi dekat Johor....

Walaupun kc penuh dengan agenda2 tersembunyi,sambil buat bizz nak g cuti juga u....

So sambil menyelam minum air u.....

Jalan2 dekat Danga Bay......




*
*
*
*
*
*
*
Sempat lagi masuk Singapore.....
Kata orang lagi dekat nak krismas lagi meriah shopping complex dekat sana.....






Memang syok banyak sale,semua orang shopping untuk krismas,so kedai2 banyak buat sale...gile2 punya.....

KC g balik hari je,sebab dah janji dengan someone dekat johor,kena balik le...bizz menanti....

Untuk tidak menghampakan diri KC sempat le beli handbag,kebetulan lalu dekat butik Guess ada sale 50%,orang punya la ramai serbu kedai tu....

So KC pun tumpang sekaki lo...


Dalam-dalam tak minat Guess....rembat juga sebab tak nak balik tangan kosong.





Sunday, December 19, 2010

My bizz

Off to Johor:

Kepada semua Orang Johor......siapa yang berminat untuk mendapat penjelasan lanjut...

sila book untuk Temujanji  dengan kami...... 


Terhad kepada yang betul-betul berminat....


3 orang terawal je....sbb kc pun nak g jalan-jalan....

Saturday, December 18, 2010

Free Trip to Hong Kong



Apa tunggu lagi jom kita ramai2 pergi HONG KONG....FREE U...

 AIRPOT HONG KONG



HOTEL 5 STAR.....





HONG KONG DISNEYLAND......BESTNYE.....










 SHOPPING.......




MULAI DEC 2010 HINGGA MAC 2011  PAKEJ PELANCONGAN KE HONG KONG DIBUKA

SO JANGAN LEPASKAN PELUANG INI JOM KITA RAMAI KE SANA

PAKEJ INI FREE......SEMUA DITANGGUNG OLEH SYARIKAT

SO SAPE2 YANG BERMINAT......CALL ME

013-3697674-kc

Kisah Kejayaan

Kisah kejayaan seorang SURIRUMAH


musim haji



SERONOK BETUL TENGOK ORANG PERGI MEKAH


Lately ni,banyak dapat undangan kenduri dari jiran2 yang akan menunaikan haji,sekarang ni semua jemaah haji sedang menunaikan ibadah di kota suci  Mekah dan Madinah.

Semoga kita semua di sini juga akan berpeluang untuk menjadi tetamu Allah suatu hari nanti.

Seronokkan kalau muda2 lg,kita berpelung untuk menunaikan haji,tapi biasalah muda2 ni,kita terlalu banyak terikat dengan pelbagai perkara--kan

lagi2 yang baru2 kerja @ berkahwin
banyak duit nak digunakan----nak bayar sewa,loan kereta,loan ptptn,makan,duit minyak,duit tol,kalau ada anak lg double belanja-----tolak2 semua tu nak simpan @bagi orang tua pun miss kadang2,macam mana nak kumpul duit ke Mekah,jawapnye tunggu pencen itu pun kalau umur panjang,Jadi ambillah kesempatan masa muda ni usaha untuk tambahkan pendapatan.

Ini gambar kc bersama dengan orang tua kc sewaktu menunaikan umrah,tiada tempat dan saat yang paling indah didunia ini melainkan ditanah suci Mekah bersama2 pula dengan 2 orang insan yang membawa kc kedunia ini,

Ya Allah kau murahlah rezeki kami semua,dan beri peluang kepada kami semua untuk membawa kedua2 orang tua kami untuk menunaikan Haji,

AMIN

sahara tent

Yummi2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HARI NI TERINGIN NAK MAKAN-MAKANAN ARAB
JALAN
            JALAN CARI MAKAN......
  DI...
*
*
*
*
*
*
*
*
DECO... DAH MACAM
*
*
*
*
PADANG PASIR

*
*
*
*
*
*
*
SELAMAT MAKAN

Seminar bersama Billie Lim

OAD MAP TO SUCCESS - BILI LIM

Seminar bersama BILI



Setelah diterangkan mengenai perjalanan ekonomi dunia,barulah terbuka minda ni......
betulah kata pepatah

JANGAN JADI KATAK BAWAH TEMPURUNG
hanya tahu dunia sendiri


sekarang kc rasa lebih yakin.....untuk.....melangkah



Kuliah subuh

kuliah subuh

Alhamdulilah dapat juga join kuliah subuh untuk hari ini.Tulah dalam kita sibuk2 hal dunia kena juga buat saham akhirat.

Semoga Allah sentiasa sentiasa memberi hidayah kepada kita semua umat akhir zaman ni .Amin.

lepas solat subuh berjemaah,disebabkan hari ni cuti adalah kuliah subuh.Kuliah disampaikan oleh ustaz Mohd Yusof Arbain dengan tajuk "Golongan orang-orang yang berjaya"

Ini antara CIRI2 ORANG YANG BERJAYA
yang diulas oleh ustaz.

GOLONGAN 1.KHUSYUK DALAM SOLAT
                       2.MENJAUHKAN DIRI DRP
                          SEGALA PERKARA YG SIA-SIA
                       3.MENUNAIKAN ZAKAT
                       4.MENJAGA KEHORMATAN DIRI
                       5.MENJAGA AMANAH DAN JANJI
                       6.MEMELIHARA SOLAT
semoga kita dapat tergolong dalam senarai diatas.Amin

gadis Melayu

"GADIS MELAYU" on air now!!

Come and get your Premium Beautiful!! It's now officially on TV!  Our product has been around for 18 years now! our company is the main sponsor of GADIS MELAYU  and now see our finalists wearing PREMIUM BEAUTIFUL!!
cantik kan?


Just wear Premium Beautiful!! You'll see in just 5 mins your body will transform

from flabby to CURVY!!

Hide those bulging stomach
PURCHASE PREMIUM BEAUTIFUL TODAY!! RECEIVE SPECIAL CASH REBATE

I accept CASH, CREDIT CARD and Installment

grab the opportunity!!

Call  to book your miracle corset today!!

Price RM2000-RM2200 WITH CASH Rebate RM225 !! (for Cash Buyer or Credit Card)

But for those who can't afford it!  we also have installment plan (for Selangor-seremban-johor)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...