Thursday, December 23, 2010

Balik dari Johor

Ahamdullillah berjaya juga misi ke Johor......

Sempat jumpa dan personal touch rakan kongsi dekat Johor....

Walaupun kc penuh dengan agenda2 tersembunyi,sambil buat bizz nak g cuti juga u....

So sambil menyelam minum air u.....

Jalan2 dekat Danga Bay......




*
*
*
*
*
*
*
Sempat lagi masuk Singapore.....
Kata orang lagi dekat nak krismas lagi meriah shopping complex dekat sana.....






Memang syok banyak sale,semua orang shopping untuk krismas,so kedai2 banyak buat sale...gile2 punya.....

KC g balik hari je,sebab dah janji dengan someone dekat johor,kena balik le...bizz menanti....

Untuk tidak menghampakan diri KC sempat le beli handbag,kebetulan lalu dekat butik Guess ada sale 50%,orang punya la ramai serbu kedai tu....

So KC pun tumpang sekaki lo...


Dalam-dalam tak minat Guess....rembat juga sebab tak nak balik tangan kosong.





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...