Sunday, January 16, 2011

Alhamdulillah,Rezeki datang bergolek2 terus lompat masuk kocekku

Memang best minggu ni,biz berjalan lancar,ramai yang nak pakai dan  joint biz.....

Antara cite yang paling best masa jumpa client ni,ini yang kc kata rezeki datang bergolek2......


Tiba2 je KC dapat sms dari kak N,dia nak pakai Bio Aura secepat mungkin....so kc pun g pasang Bio Aura kat umah kak n ni dibantu oleh body guard kc,


Maklumlah sekarang kualiti air kurang baik,so memang elok pakai BIO AURA.....

TAHUKAH ANDA KENAPA  ANDA PERLUKANBIO AURA???



Beginilah keadaan paip air ANDA  apabila berusia 5tahun keatas.
Tahukah anda  apakah yang tersirat dalam air paip yang setiap hari kita guna
Air paip yang disalurkan ke tempat kediaman mengandungi 5K iaitu:

  •  Kotoran
  •  Karat
  •  Klorin
  •  Kuman
  •  Kimia



Macam biasa kc ingat kak N ni nak buat installment la bayar 12 bulan,tapi dengan tak disangka2 kak n keluarkan sampul cokkat...........yang mengandungi Rmmmmmmmmmm2080 harga 1 bio aura.

Wow kc rasa mcm nak lompat sampai syiling rumah........bayar cash  tuuuuuuuuu.....tu lakan kita tak leh bersangka dengan org,wlpn kak n ni kerja kerani,tapi dia tak suka hutang leee.

Thanx la kak n,tengah2 bulan cam ni(hari ni 15/1) disaat2 orang makan gaji tengah kekeringan,kita yang buat biz ni masuk ajeeeeeeeeeeee........

Betullah kata Nabi 9/10 dari rezeki adalah dari biznes..........



Tak cukup dengan tu kak N nak pakai premium beautiful pulak
lepas ni.yelahkan zaman sekarang ni banyak sangat orang terkena kanser,

so memakai premium beautiful dapat mencegah kanser payu dara dan rahim diperingkat awal kerana.................................

 premium beautiful mempunyai cahaya fir. fir akan bertindakbalas dalam badan dan akan mengekalkan suhu yang tidak sesuai bagi pembiakkan kanser 


Warna biru sebelum pakai premium beautiful,dan warna oren adalah suhu badan orang yang memakai premium beautiful...

So sekurang2nye bila pakai premium beautiful adale jugak protection kitakan..........................

Jom sape2 nak cuba pakai @maklumat lanjut mengenai premium beautiful.....boleh call atau sms kc no  0133697674








No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...