Monday, February 14, 2011

BELAJARLAH DARI MEREKA YANG BERJAYYYYYYYYAA.........

Kejayaan demi kejayaan di catat setiap hari oleh insan2 yg tidak kenal erti jemu dan putus asa, merekalah hero2 dan heroin  di pentas biz ini.....So Jangan hanya berangan2 nak berjaya.......
rezeki tak datang bergolek,kena usaha dan cariiiiiiiii..........

Bertindak sekarang beb!!!!!!!!!!!!

Jommmm kita tengok pencapain terbaru minggu lepas...


DDM Kapt Dr Edry dianugerahkan  jam tangan ekslusif...atas pencapaian jualan sebanyak RM100 RIBU BULAN LEPAS,Yang hensem baju kotak2 tu CDM DR HAFIZ......( NI SEMUA GENG DOKTOR,Doktor pun sibuk buat biz jugak u...so kita yg gaji ciput2 ni tak buat RUGI LOOO.....)



 

DSM Aini NI LAGI HEBAT baru 2 bln buat bizzzz........sale dah cecah  cecah  RM200,000 last month!

qualified 2 tiket ke HONG KONG.....
JAM TANGAN EKSLUSIF  DARI STOKIS.....
INCOME BULAN LEPAS 5 FIGURE LE = RM13000






LAGI SEORANG,YANG NI MASUK KATEGORI BIZ 1 MALAYSIA
DDM SHANTI..............PELUANG TERBUKA kepada semua kaum......
Sape buat dia dapat ...........

dan kita raikan seorang cdm baru.......


Bila dah jadi cdm tak yah cite le,lagi banyak le dpt
hand beg,tabung kereta,bonus 6 figure,bonus wawasan dan macam2
yang best nye dia buat biz banyak.....guna internet

BerSempena Maulidur Rasul....jom kita pakat dengar Hadis ni supaya menjadi panduan kita bersama.....kalau salah tolong betulkan ye ustaz2......


“ Barangsiapa yang hari ini dia lebih baik dari semalam, maka dia dari kalangan mereka yang beruntung. Barangsiapa yang hari ini dia sama seperti semalam, maka dia dari kalangan yang rugi. Barangsiapa yang hari ini dia, lebih teruk dari semalam, maka dia di kalangan orang yang celaka” Mafhum Hadith Rasulullah SAW.

nak tahu lebih lanjut sms kc 013-3697674








1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...