Saturday, February 12, 2011

LELAKI PUN BOLEH BERJAYA DALAM BIZ NI...................






Ini lagi satu cite tentang kejayaan salah seorang biz partner kak jue(kak ju pinjam jap cite ni.........)LELAKI PUN BOLEH BERJAYA tau DALAM BIZ NI.........(wlpn biz ni byk jual produk wanita)
Beliau dah berpangkat DDM(pangkat ke 2 tertinggi dalam biz ni)
macam-macam dah dapat anugerah, Dianugerahkan jam tangan ekslusif di atas pencapaian

jualan RM100k, dan Pen ekslusif di atas pencapaian sale
RM1juta!!!!!

Wooooooooooow sale dah sampai 1 JUTAAAAAAAAA 
SO GUYS DEKAT LUAR CEPAT AMBIL PELUANG NI.........

MELANCONG FREE........



INCOME TERKINI...........

  So jangan bagi alasan lagi yee,sape2 pun boleh berjaya tau,janji ada keinginan untuk merubah hidup dan masa depannnnnnnnnnnn....

Jangan terlalu selesa dengan keadaan anda sekarang ,Jika ada peluang ambil aje,mungkin peluang ni hanya datang sekali dalam hidup anda,

Bayangkan zaman sekarang walaupun suami isteri kerja  .....belanja harian pun masih lagiiiiiiiiiii..... semput atau cukup2 makan je.Duduk pulak dekat bandar,tahukah anda pendapatan bawah RM 3k jatuh kategori miskin sekarang ni..............

Apataknye semua naik, barang naik,yuran anak pun naik.....
lama2 darah pun naikkkkkkkkkk....gaji je tak naikkkkkkkkk2

So yang berhajat nak tambah side income dan tak tahu caranya apa kata anda join us in thiz biz,boleh buat partime,hujung2 minggu.

Guys daripada u all lepak berbual kosong dekat kedai mamak,sekarang tukar image lepak dengan client lak......... 

untuk BERJAYA kena  BERTINDAK SEKARANG............

CALL/SMS KC 013-3697674(APPOINMENT)
nak jumpa kena buat appoinment awal2 tau sbb  dah berderet2 nak jumpa ni....















No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...