FAQ

Banyaknye soalan nak jawab.ni antara yang famous ditanya.
soalan 1
Kenapa Wanita perlu  Premium Beautiful(pb) ?
Sebabnye Dirimu begitu berharga wahai Wanita,
Penyakit tidak kira usia,terutamanya penyakit dalaman yang menjadi musuh utama Wanita seperti :-

1.Kanser Payu Dara-pb mengesan ketulan kecil peringkat awal lagi lagi pula pb ada fir.Lihat Gambar dibawah,ia jelas menunjukkan Fir bertindakbalas dalam badan.


Tompok2 biru sebelum pakai pb dan tompok2 oren slps pakai pb(suhu yang tidak sesuai bagi perumah kanser,so dapat cegah kanser)


2.Rahim Wanita-pb membetulkan rahim ke kedudukan asal,
-mengesan & merawat fibroid,
-menstabilkan hormon agar period lebih teratur,so tiada period pain,
-mengecutkan rahim bagi ibu dlm pantang,
-membantu dalam penyusuan ibu.



3.Betulkan Posture Badan-Slip Disc
pb mendapat pengiktirafan dari pakar tulang belakang American,Canada & Quebec dan pb mempunyai 7 memory wire yang dapat menyokong tulang belakang.

4.Constipation-sape2 yang ada problem nak buang air besar tu, elok pakai,supaya senang buang le.

5. Migraine & Gastrik dan Buasir( kecutkan buasir u,sakit u kc pernah kena)

6.Kurangkan Stretchmark-lepas bersalin




7.Last mesti la nak shape yang cantik,biasalah bila lepas bersalin@ umur dah meningkat lemak pun bertingkat2 u,Fir dpt pecahkan lemak,tak perlu g spa mahal2



hubungi kc 013-3697674

@@@@@@@@@@@@@@@@
soalan 2

Kenapa harga pb mahal?

1.Pb adalah superbrand,dimana kualitinya sentiasa dijaga.

2.Mempunyai Warranty seumur hidup,jika rosak boleh dibaiki,cuba beli korset dekat pasaraya atau pasar malam memang murah jika rosak boleh tak dibaiki,sudah tentu tidak.

3.Pb diinsurankan sebanyak 2.2 juta,sape dpt penyakit slp pakai boleh la claim.

4.Satu-satunya korset yang ada papan iklan 
sendiri(Bilboard)sepanjang lebuhraya



5.Menjadi penaja Gadis Melayu musim ke 3


6.Menjadi pilihan selebriti spt ...............tut.tut nak tahu call kc le.

Soalan 3
Macam mana nak join thiz bizz dan berapa modal?
Soalan paling banyak sejak kebelakangan ini,
Senang je call atau sms kc,untuk buat temujanji,kc akan beri penerangan detail dan tips2nye....pasal modal ikut kemampuan le..
tapi tak le semahal nak buka KFC(nak 1 juta)....


Soalan 4
Saya ni seorang jurujual je boleh ke join kc?
Ya Allah dik oi sape2 boleh join.Kejayaan milik semua orang,tak kisah tak de spm pun boleh,janji usaha berterusan,Mereka yang buat biz ni terdiri dari pelbagai latarbelakang,ada jurujual,penjual pasar malam,Suri rumah,Posmen,
Pak Guard,kerani,cikgu,Jururawat(JM),polis,Doktor,org it,fahion designer,dan Pensyarah yang ada PHD  pun ade u..


Sebab mereka semua ada impian......



Suri Rumahtangga




Pengawal keselamatan Bank



CDM KAK ZAINI(UMUR 40 an )Nurse HKL




DR ROSMA (DOKTOR PAKAR LAGI)




CDM ASIHA (GURU)



JURURAWAT MASYARAKAT(JM)



PENIAGA PASAR MALAM



PENSYARAH(BUAT PHD)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...